Fitxers per a Navman

navman.png

Per a incloure els POI's per a usar en el Navegador GPS NAVMAN ha de seguir els següents passos:

  1. Descarregar el següent fitxer zip que conté els fitxers CSV i BMP, corresponents als punts d'interès que es vulguin carregar en el navegador.
  2. Una vegada descarregat, descomprimim el fitxer .CSV i el .BMP, en el disc dur. Els arxius .csv són els arxius que contenen la informació amb les coordenades dels punts d'interès per categories i els arxius .bmp són els arxius d'icones. Es carreguen en el navegador a través de el Smart ST Desktop, que és un programa que ve en el paquet de discos d'instal·lació del navegador i que caldrà tenir instal·lat. Connectem el navegador a través del port USB al PC i esperem fins que sincronitzi amb el PC, ja que una vegada sincronitzats els mapes haurien de carregar-se en memòria.
  3. Una vegada arrencat el programa Smart ST Desktop, vam seleccionar del menú mapa l'opció punts d'interès, perquè així s'obri l'editor de punts d'interès de Smart ST.
  4. Vam seleccionar l'opció Obrir arxiu de text o premem la icona corresponent de la barra d'icones. Busquem en la carpeta on tinguem els arxius amb extensió .csv i .bmp i obrim el .csv.
  5. Després, des del menú Arxiu, vam seleccionar guardar en dispositiu, i apareixerà una pantalla on, a part de poder configurar altres opcions dels punts d'interès, hem de donar-li el Arxiu d'Icona, que serà la icona associada amb l'extensió .bmp. Acceptant, ens permet posar el nom de l'arxiu de punts d'interès que es va a guardar en el dispositiu GPS.