IV Jornades +Ciència

En un dels caps de setmana centrals de febrer i de forma bianual es realitzen unes jornades de divulgació de diferents àmbits de les ciències experimentals (biologia, física, matemàtiques i química), amb l'objectiu d'acostar aquestes disciplines a la societat en general, i al professorat en particular, mitjançant conferències i tallers. La participació és gratuïta.

L'any 2023 tenim la quarta edició de les jornades els dies 24 i 25 de febrer.

La organització corre a càrrec de l'àmbit científic del CEFIRE de Castelló i el Planetari. Les jornades compten amb ponents del nostre entorn, com investigadors/es de l’UJI i la UV, i altres institucions com l’IDAEA-CSIC o la Universitat de Múrcia, que tractaran temes d’interés local i internacional.

Aquestes jornades permeten al públic assistent rebre informació de la recerca científica de primera mà. A més de les conferències, el dissabte de matí tindran lloc tallers on el públic podrà participar activament.

La inscripció és gratuïta fins a completar l'aforament, i per al personal docent, s'ha de realitzar a través del CEFIRE. El personal no docent utilitzarà l'esdeveniment de la plataforma eventbrite.