NOTÍCIES DESTACADES

EL MÉS VISITAT

L' ULTIM

Notícies

L'Ajuntament de Castelló contracta 36 persones en el programa T’Avalem en Clau Jove

10/04/2024

T’Avalem en Clau Jove és un programa mixt d'ocupació i formació dirigit a persones joves, inscrites en els serveis públics d'ocupació i en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El seu principal objectiu és incrementar l'ocupabilitat del col·lectiu jove, així com reduir la seua precarietat laboral; combinant la formació amb l'ocupació, mitjançant la realització d'accions formatives en alternança amb la realització d'obres o la prestació de serveis d'utilitat pública o interés social.

La duració d'aquest programa és d'un any, des del 26 de març de 2024 fins al 25 de març de 2025; i s'han contractat 36 persones, entre alumnat-treballador, equip directiu i docent.

Amb aquest programa, ja són quatre els tallers en marxa aquest 2024, al Centre Municipal de Formació Tetuan XIV de Castelló; juntament amb el Taller d'Ocupació, Taller d'Ocupació Dones i Et Formem. Amb aquests tallers s’ha aconseguit contractar un total de 132 persones, que es troben formant-se i aprenent un ofici en aquest centre de formació de referència.

El programa T’Avalem està dirigit a l'obtenció de tres certificats de professionalitat de nivells 1 i 2, en les especialitats de Reproduccions de motlles i peces ceràmiques artesanals; Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció; Soldadura amb elèctrode revestit i TIG.

A més, l'alumnat rebrà durant aquests dotze mesos formació en competències clau com a matemàtiques i llengua, així com formació complementària en prevenció de riscos laborals, informàtica, orientació laboral i igualtat de gènere.

Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu, la Generalitat Valenciana i Labora. A més, l'Ajuntament de Castelló aporta recursos per al seu desenvolupament.


​​​​​​​