Què és el PRTR?

El Pla de Recuperació , Transformació i Resiliència (PRTR) finançat amb els fons europeus Next Generation de la Unió Europea i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència, consisteix en un conjunt d'inversions i reformes que tenen com a finalitat avançar cap a un nou model de país més sostenible, més digitalitzat, més igualitari i més cohesionat social i territorialment.

El termini d'execució del pla va des de 2021 fins a 2026, període en el qual Espanya podrà rebre fins a 140.000 milions d'euros. D'ells, quasi 70.000 corresponen a transferències no reembossables que en la seua majoria s'executaran entre 2021 i 2023. La resta correspon a crèdits disponibles. La distribució d'aquest finançament es farà a través de l'Administració General de l'Estat, les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals.​​

 

El PRTR de Castelló

Castelló de la Plana continua apostant per la transformació iniciada en 2018 amb l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Integrat (EDUSI) per a convertir-se en una ciutat més sostenible, més digitalitzada, més cohesionada social i territorialment i més igualitària, assegurant que ningú es quede enrere.

Coordinades des de l'Oficina de Planificació i Projecció Econòmica de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, totes les àrees municipals estan treballant conjuntament per a atraure a la ciutat la major quantitat de fons europeus de la història a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Next Generation.

Un conjunt d'inversions i reformes que, guiades per l'Agenda Urbana Castelló 2030, seran claus per a desplegar tots els projectes estratègics de futur de la nostra ciutat amb el focus posat a garantir l'accés a l'habitatge, fomentar la cohesió social, ordenar el territori, fer un ús racional del sòl, evitar la dispersió urbana, promoure l'economia circular i revitalitzar la ciutat existent. En definitiva, una oportunitat per a incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible al nou model de ciutat.

El PRTR de Castelló en Dades


​​​​​​​

Cap a un nou model de ciutat sostenible, cohesionat, digitalitzat i igualitari


PROJECTES CONCEDITS

Agenda Urbana Castello
Responsive Image
Responsive Image

Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image

Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image

NOTÍCIES

Rehabilitzacio Pinar

Contenido
Imagen
Enlace
Añadir cuadro de títular
No
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image