Què és el PRTR?

El Pla de Recuperació , Transformació i Resiliència (PRTR) finançat amb els fons europeus Next Generation de la Unió Europea i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència, consisteix en un conjunt d'inversions i reformes que tenen com a finalitat avançar cap a un nou model de país més sostenible, més digitalitzat, més igualitari i més cohesionat social i territorialment.

El termini d'execució del pla va des de 2021 fins a 2026, període en el qual Espanya podrà rebre fins a 140.000 milions d'euros. D'ells, quasi 70.000 corresponen a transferències no reembossables que en la seua majoria s'executaran entre 2021 i 2023. La resta correspon a crèdits disponibles. La distribució d'aquest finançament es farà a través de l'Administració General de l'Estat, les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals.​​

 

El PRTR de Castelló

Castelló de la Plana continua apostant per la transformació iniciada en 2018 amb l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Integrat (EDUSI) per a convertir-se en una ciutat més sostenible, més digitalitzada, més cohesionada social i territorialment i més igualitària, assegurant que ningú es quede enrere.

Coordinades des de l'Oficina de Planificació i Projecció Econòmica de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, totes les àrees municipals estan treballant conjuntament per a atraure a la ciutat la major quantitat de fons europeus de la història a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Next Generation.

Un conjunt d'inversions i reformes que, guiades per l'Agenda Urbana Castelló 2030, seran claus per a desplegar tots els projectes estratègics de futur de la nostra ciutat amb el focus posat a garantir l'accés a l'habitatge, fomentar la cohesió social, ordenar el territori, fer un ús racional del sòl, evitar la dispersió urbana, promoure l'economia circular i revitalitzar la ciutat existent. En definitiva, una oportunitat per a incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible al nou model de ciutat.

El PRTR de Castelló en Dades


​​​​​​​

Cap a un nou model de ciutat sostenible, cohesionat, digitalitzat i igualitari


PROJECTES CONCEDITS

Agenda Urbana Castello
Responsive Image
Responsive Image

Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image

Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image

NOTÍCIES

ZBE 2

Contenido
Imagen
Enlace
Añadir cuadro de títular
No
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image